Oct 22

Ontdek hoe Ingeborg als ondernemer de balans vindt tussen het tastbare en het ontastbare

Workshop voor Starters en Groeiers in Brugge
In samenwerking met Project 'Mensgerichte ondernemers'

Ingeborg is tv-persoonlijkheid, zangeres en yogacoach. In 2008 startte Ingeborg haar eigen centrum De Evolutie.
Op dinsdag 22 oktober brengt Ingeborg haar ondernemersverhaal en helpt ze je als ondernemer het evenwicht vinden tussen hemel en aarde. Ontdek hoe Ingeborg het ondernemerschap aanpakt en laat je nadien inspireren tijdens de workshop. 

Doordat we in een kunstmatige omgeving leven (ver van onze natuurlijke habitat), verliezen we snel het contact met de aarde. We lopen massaal naar onze GSM te kijken.
Dit en nog andere factoren, die vanzelfsprekend zijn in onze samenleving, veroorzaken vervreemding en vergroten de kans dat je vatbaar bent voor stressgerelateerde gezondheidsproblemen (zowel lichamelijke als geestelijke) en zo sneller uit balans raakt in onvoorziene situaties.

Door als ondernemer dicht te blijven bij je authentieke eigenheid, ben je minder vatbaar voor stress en kan je onvoorziene situaties het hoofd bieden. Bovendien geeft de sterke aarding je de kracht om in een kunstmatige wereld te leven met weinig gezondheidsuitdagingen.

Programma:
18u30: onthaal
18u45: ondernemersverhaal van Ingeborg
19u15: pauze
19u30: inspiratiesessie met Ingeborg
20u30: netwerkreceptie

Locatie: De evolutie - Bisschopsdreef 17, Brugge

Voor het behoud van de bomen in de dreef wordt het gewaardeerd dat je je wagen parkeert aan de kerk of in de Boogschutterslaan - op de Park & Ride parking - ter hoogte van de tennisclub Brughia. De parkeerplaatsen zijn daar gratis en je kan genieten van een korte wandeling door de dreef. Als je dat wil kan je ook pantoffels of een extra paar kousen meebrengen. We vragen je om je schoenen bij het binnenkomen uit te trekken.

Deze activiteit kadert binnen het EFRO-project Mensgerichte ondernemers, en krijgt financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en de provincie West-Vlaanderen.

EFRO