May 19

Webinar 'Cybersecurity en databescherming: van thuiswerk tot phishing'

Online sessie voor Starters en Groeiers in je kot

Dagelijks worden we geconfronteerd met berichten rond datalekken en cyberaanvallen bij ondernemingen. Het gebruik van mobiele toestellen en thuiswerk zorgt voor bijkomende risico’s. In een praktisch seminarie zal Mr. Olivier Sustronck wijzen op huidige trends omtrent cyberaanvallen en praktische tips geven om zowel technische als organisatorische maatregelen te nemen.

Mr. Olivier Sustronck is advocaat bij Mr. Franklin en staat dagelijks ondernemingen bij in het op punt stellen van hun GDPR-beleid en het doorlichten van de genomen maatregelen ter bescherming van hun bedrijfsgegevens. Hij is gecertificeerd DPO en ISO27001 auditor.

Volgende topics komen aan bod:

  1. Huidige trends in cybercrime: van ransomware tot whaling attacks.
  2. Hoe kan ik mij hiertegen beschermen?
  3. Hoe organiseer ik thuiswerk op een veilige manier?
  4. Hoe kan ik mijn onderneming organiseren om cyberrisico’s te verminderen?
  5. Wat moet ik doen bij een datalek?

Na dit seminarie ben je in staat om de grootste risico’s binnen je onderneming te identificeren en ben je aan de hand van de praktische tips gewapend om je onderneming hiertegen te beschermen.

Datum: dinsdag 19 mei, 13u00 - 13u45

Praktisch: Je hoeft geen software te installeren om deel te nemen aan het webinar, wifi is wel noodzakelijk. We sturen je op voorhand een bevestigingsmail met de link naar het webinar.

Heb je nood aan een individueel gesprek met een expert? Reserveer jouw plaatsje in ons digitaal klankbord en ontvang persoonlijk advies van Olivier. Op woensdag 20 mei van 14u tot 18u, staat Olivier paraat om al jouw vragen rond cyberrisico's te beantwoorden.

We organiseren deze sessie in samenwerking met advocatenkantoor Mr. Franklin.