Sep 08 Sep 12

BoostCamp Circulair Ondernemen

voor Starters en Groeiers in Kortrijk
In samenwerking met Protopitch 3.0

Van 8 tot 12 september 2019 organiseert Protopitch in samenwerking met Vlaanderen Circulair het BoostCamp Circulair Ondernemen.

Ben je student met goesting om duurzaam te ondernemen? Of ben je gebeten door de circulaire economie? Wil je als ondernemer een circulaire touch geven aan jouw project?

BoostCamp Circulair Ondernemen neemt je gedurende vier dagen mee op sleeptouw door de circulaire economie en dompelt jou onder in het ondernemerschap. Via workshops, lezingen, getuigenissen van ondernemers en bedrijfsbezoeken krijg je inspiratie en tools aangereikt om samen met studenten en ondernemers een project (verder) uit te werken. Bovendien krijg je daarbij professionele ondersteuning en begeleiding van experten op het vlak van ondernemerschap en circulaire economie uit Vlaanderen, Wallonië en Frankrijk.

Geïnteresseerd in dit fantastisch aanbod? Aarzel niet! Deelname aan dit exclusieve BoostCamp is volledig gratis!

Schrijf je in voor BoostCamp.

Wel geïnteresseerd in circulair ondernemen, maar je kan je geen vier dagen vrijmaken? Kom naar Café Circulaire op 11 september en laat je inspireren door een enkele boeiende getuigenissen van startende én circulaire ondernemers.

Deze activiteit wordt je aangeboden dankzij de financiële steun van het Interregprogramma France-Wallonie-Vlaanderen in het kader van het project PROTOPITCH 3.0.